Produse pentru js branza bailey (3)

Analog de brânză

Analog de brânză

Peynir Analoğu (cunoscut și sub denumirile de brânză falsă sau alternativă la brânză) este un produs din brânză în care grăsimea din lapte este înlocuită parțial sau complet cu uleiuri vegetale. Atunci când grăsimea din lapte integral este înlocuită, produsul este cunoscut și sub denumirea de "brânză vegană". Alte standarde de producție sunt aceleași cu cele ale producției normale de brânză. Brânza analogică este adesea aleasă datorită eficienței costurilor și ușurinței de producție. Produsul variază semnificativ în ceea ce privește formularea și, prin urmare, este potrivit pentru multe aplicații.
Analog de brânză

Analog de brânză

Cheese Analog, cunoscut și sub denumirea de brânză imitație sau alternativă de brânză, este un tip de produs din brânză în care tot sau o parte din grăsimea din lapte este înlocuită cu grăsime vegetală. Procesul de fabricație pentru Cheese Analog este similar cu cel al brânzei obișnuite și este adesea ales pentru eficiența sa costisitoare și ușurința de producție. Cheese Analog oferit de Foodcom S.A. se caracterizează prin textura sa moale, elasticitate bună, topire omogenă, proprietăți de întindere și ușurință la răzuire și tăiere. Are o durată de valabilitate de 3, 6 sau 12 luni. Foodcom S.A. furnizează Cheese Analog în blocuri de 1 kg sau ras și ambalat în pungi de 1 sau 2 kg. Datorită proprietăților sale excelente de topire, Cheese Analog este utilizat frecvent ca substitut pentru brânza de pizza și toppinguri, deoarece seamănă cu brânza mozzarella. De asemenea, poate fi folosit în produse de tip brânză care necesită un conținut mai scăzut de grăsimi și sare.
Analog de Brânză 45%

Analog de Brânză 45%

Analogul brânzei (cunoscut și sub denumirea de brânză de imitație sau alternativă la brânză) este un produs lactat în care grăsimea laptelui este parțial sau complet înlocuită cu grăsime vegetală. Când grăsimea laptelui integral este înlocuită, produsul este cunoscut și sub denumirea de "brânză vegană". Celelalte standarde de producție sunt aceleași ca și în cazul producției normale de brânză. Brânza analogică este adesea aleasă pentru eficiența sa în termeni de costuri și ușurința de producție. Produsul este extrem de variabil în ceea ce privește formularea și este, prin urmare, potrivit pentru multe aplicații.